Privacy Policy

PRIVACYVERKLARING

Pink Ribbon vzw, Tervuursesteenweg 564, 1982 Elewijt-Zemst, BE 0540 804 395 kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van het project De Roze Mars, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de

website van De Roze Mars aan Pink Ribbon vzw verstrekt. Pink Ribbon vzw kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam

– Uw postcode

– Uw geslacht

– Uw taal

– Uw geboortedatum

– Uw e-mailadres

– Uw IP-adres

– Uw dagelijkse stappen (indien u zelf hiervoor een connectie legt)

 

WAAROM Pink Ribbon vzw GEGEVENS NODIG HEEFT

Pink Ribbon vzw verwerkt uw persoonsgegevens om een goede gepersonaliseerde gebruikservaring te bieden bij deelname aan De Roze Mars en voor communicatie met betrekking tot De Roze Mars.

HOE LANG EN WAAR Pink Ribbon vzw GEGEVENS BEWAART

Pink Ribbon vzw bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Alle data wordt opgeslagen in een omgeving van Amazon AWS.

DELEN MET ANDEREN

Pink Ribbon vzw verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In elk ander geval worden gegevens niet doorgegeven aan derden zonder uw voorafgaandelijke actieve goedkeuring.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van De Roze Mars worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.

Pink Ribbon vzw gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Een deel van de website is gehost bij Combell. Een ander deel van de site wordt gehost door Amazon AWS.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen wanneer de wettelijke voorwaarden dat toelaten. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@pink-ribbon.be of via post:

Pink Ribbon vzw

Nassaustraat 34A

2000 Antwerpen

Pink Ribbon vzw zal zo snel mogelijk en uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BETALINGEN

Pink Ribbon vzw aanvaardt betalingen voor De Roze Mars en maakt hiervoor gebruik van Ingenico. U krijgt de mogelijkh om te betalen met VISA, MASTERCARD, Bancontact/Mister Cash of Maestro. Indien u kiest om te betalen met een kredietkaart, wordt het bedrag onmiddellijk na uw bevestiging van betaling van uw kaart gedebiteerd.

BEVEILIGEN

Pink Ribbon vzw neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De gegevens staan opgeslagen bij Amazon AWS Gegevens die via de website worden uitgewisseld maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

KLACHTEN OF MELDINGEN

Mocht u om een of andere reden het gevoel of bewijs hebben dat wij uw gegevens niet correct behandelen, kan u dit melden aan de Gegevensbeschermingsautoriteit: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/contact.