10.000 stappen paltform

10.000 stappen platform van van het Vlaams Instituut Gezond Leven

De Roze Mars 2021 is dan misschien ten einde, maar wij laten je niet los! Ook na De Roze Mars blijft gezond leven belangrijk. Beweeg dagelijks, slaap voldoende en eet gezond! Een gezonde levensstijl kan 1 op de 3 kankers voorkomen, daar wil jij je toch ook voor

inzetten? Daarbij zal je je niet alleen fitter voelen, ook je humeur krijgt een boost.

Met het 10.000 stappen platform van het Vlaams Instituut Gezond Leven kan jij elke dag van het jaar de uitdaging blijven aangaan. Het 10.000 stappen platform is zowel gratis beschikbaar via website www.10000stappen.be als via de 10.000 stappen app.

Je kan het vergelijken met een online dagboek waarin je dagelijks je gezette stappen en beweging kan registreren. De app synchroniseert automatisch met de stappen geteld door je smartphone of activity tracker. Het platform stimuleert je meer te bewegen dankzij je vooropgesteld doel, steun van vrienden en in groepen, leuke stappenwedstrijden,… Het platform besteedt dus net zoals Pink Ribbon en De Roze Mars aandacht aan verbondenheid en virtueel samen bewegen én fun!

We hopen je met De Roze Mars geïnspireerd te hebben om een gezonde levensstijl aan te nemen en verder te zetten. De basis is er, nu is het aan jou om te blijven doorgaan. Doe jij dat ook via www.10000stappen.be? Zo ben je meteen voorbereid voor de 4de editie van De Roze Mars tijdens de Internationale Borstkankermaand oktober.