Over De Roze Mars

De Roze Mars

Red je borsten met je benen

Van 1 tot en met 31 mei 2021 organiseren we de derde editie van De Roze Mars. Zet een maand lang dagelijks 10.000 stappen in de strijd tegen borstkanker én voor je eigen gezondheid. Want 1 kanker op 3 kan voorkomen worden door een gezonde levensstijl. De Roze Mars is een initiatief van de vzw Pink Ribbon (die strijdt tegen borstkanker).

 
De Roze Mars 2021: missie geslaagd
Hoe werkt het?

De Roze Mars website registreert eenvoudig alle stappen die je in de maand mei zet. Alle deelnemers tellen hun stappen met een stappenteller, via hun smartphone of geven gewoon handmatig in hoeveel ze hebben gestapt. Pink Ribbon telt ze voor je samen en toont de resultaten. Individueel, als team en als bedrijf kan je je voortgang volgen en vergelijken.

Motiveer elkaar nog meer in teamverband!

Teams zijn het hart en de ziel van De Roze Mars. Je bedrijf kan uit één team bestaan, maar binnen één bedrijf kunnen ook meerdere teams deelnemen. Of je kan een team maken met je gezin, vriendenkring of vereniging. Wie zet de meeste stappen: de collega’s van HR of het salesteam? Wie is de beste stapper binnen je gezin? Motiveer al je Breast Friends om samen mee te stappen in de Roze Mars.

Hoeveel kost de deelname?

Individuen en groepen met minder dan 5 leden betalen €10 per deelnemer.

Groepen en bedrijven met 5 of meer leden betalen €8 per deelnemer.

Hoe steun ik het goede doel?

Met de deelname aan De Roze Mars werk je enerzijds aan je eigen gezondheid, maar anderzijds steun je met je bijdrage ook het goede doel. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor concrete projecten gebruiken op het vlak van preventie en tijdige opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten.