Inschrijven als team

Red borsten met je benen! Team work!

Heb jij net als vele Belgen een zittend (beroeps)leven? Blijkt het vaak moeilijk om elke dag voldoende te bewegen en wat vaker uit je zetel te komen? Motiveer je beste vrienden, familie of vereniging en neem van 1 tot en met 31 mei 2021 als team deel aan De Roze Mars, een initiatief van vzw Pink Ribbon. Streef samen naar 10.000 stappen per dag en werk in teamverband aan je gezondheid.

Je kan individueel, als team of als bedrijf een maand lang vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars: thuis, op de werkvloer, in de frisse buitenlucht,… Maak dus een team aan en nodig je beste vrienden, familie of buren uit om deel te nemen aan De Roze Mars en ga samen de uitdaging aan.

Hoe werkt het?

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met het digitaal bewegingsplatform synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en kan je steeds in real time de voortgang van het aantal kilometers rond de wereld, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers volgen. Iedere deelnemer kan ook zijn ranking binnen het team zien, maar ook de ranking van het eigen team ten opzichte van de andere teams die deelnemen aan De Roze Mars.

Wat is jullie bijdrage?

Teams met minder dan 5 leden betalen €10 per persoon. Teams (en bedrijven) met 5 of meer leden betalen €8 per deelnemer.

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je eigen gezondheid, maar anderzijds steun je ook het goede doel met je bijdrage. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon gebruiken voor concrete projecten op het vlak van preventie en tijdige opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten.

Zet de eerste stap

Dus, beweeg jij te weinig en wil je er wat aan doen terwijl je ook het goede doel steunt? Stap dan in mei mee met de Roze Mars.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en je steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
De deelnameprijs is €10. Vanaf een team met 5 personen is dit €8.

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!