Deelnemen als team

Ik schrijf me in als team

De Roze Mars = Doe het samen

Heb jij net als vele Belgen een zittend (beroeps)leven? Blijkt het vaak moeilijk om elke dag voldoende te bewegen en wat vaker uit je stoel te komen? Motiveer je beste vrienden, familie of vereniging en neem van 1 tot 31 oktober 2020 als team deel aan De Roze Mars, een initiatief van borstkankerorganisatie Pink Ribbon vzw. Streef samen naar 10.000 stappen per dag en werk in teamverband aan je gezondheid.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zouden we minstens vijf dagen per week een halfuur matig moeten bewegen. Dat halfuurtje extra wandelen per dag is al voldoende om je gezondheid een mooie boost te geven. Samen willen we zo op 31 dagen tijd 10 keer rond de wereld stappen.

Je kan individueel, als team of als een bedrijf een maand lang vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars: thuis, op de werkvloer of zelfs op vakantie. Maak dus een team aan en nodig je beste vrienden, familie of buren uit om deel te nemen aan De Roze Mars en ga samen de uitdaging aan.

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met het digitaal bewegingsplatform synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en je steeds in realtime de voortgang van het aantal kilometers rond de wereld, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers volgen. Iedere deelnemer kan ook zijn ranking binnen het team zien, maar ook de ranking van het eigen team ten opzichte van de andere teams die deelnemen aan De Roze Mars.

Wat is onze bijdrage?

Teams met minder dan 4 leden betalen €8 per persoon. Teams (en bedrijven) met 4 of meer leden betalen €6 per deelnemer.

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je gezondheid, maar anderzijds steun je ook het goede doel met je bijdrage. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor enkele concrete projecten gebruiken. Dit jaar is dat onder meer een project van Stichting Kankerregister, dat werkt aan een betere en gelijke behandeling van alle borstkankerpatiënten in België.

Zet de eerste stap

Dus, beweegt jouw gezin, vriendenkring of vereniging te weinig en wil je er wat aan doen terwijl je ook het goede doel steunt? Stap dan mee met De Roze Mars. 

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en je steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
De deelnameprijs is €6 /persoon .

(€8 voor een team met minder dan 4 personen)

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!