Inschrijven als individu

Ik schrijf me in als individu

De Roze Mars = jezelf motiveren

Ben jij een van de vele Belgen met een zittend (beroeps)leven en lukt het je niet om op dagelijkse basis voldoende te bewegen? Door van 1 tot 31 oktober 2020 deel te nemen aan De Roze Mars, een initiatief van borstkankerorganisatie Pink Ribbon vzw, en te streven naar 10.000 stappen per dag kan je daar verandering in brengen.

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zouden we minstens vijf dagen per week een halfuur matig moeten bewegen. Dat halfuurtje extra wandelen per dag is al voldoende om je gezondheid een mooie boost te geven. Samen willen we zo op 31 dagen tijd 10 keer rond de wereld stappen.

Je kan individueel, als team of als een bedrijf een maand lang vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars: thuis, op de werkvloer of zelfs op vakantie.

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met het digitaal bewegingsplatform synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en kan je steeds in realtime de voortgang van het aantal kilometers rond de wereld, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers volgen.

Wat is mijn bijdrage?

Individuele deelnemers betalen €8 per persoon. Groepen en bedrijven met 4 of meer leden betalen €6 per deelnemer.

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je gezondheid, maar anderzijds steun je met je bijdrage ook het goede doel. Het ingezamelde geld gebruikt Pink Ribbon voor concrete projecten. Dit jaar is dat onder meer een project van Stichting Kankerregister, dat een gelijke en steeds betere behandeling van alle borstkankerpatiënten als doel heeft.

Zet de eerste stap

Dus, beweeg jij te weinig en wil je er wat aan doen terwijl je ook het goede doel steunt? Stap dan in de maand oktober mee met de Roze Mars.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en je steunt daarmee meteen Pink Ribbon. De deelnameprijs is €8 .

(vanaf een team met 4 personen is dit €6)

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!