Inschrijven als individu

Motiveer jezelf

Ben jij een van de vele Belgen met een zittend (beroeps)leven en lukt het je niet om elke dag voldoende te bewegen? Breng daar verandering in! Neem van 1 tot en met 31 mei 2021 deel aan De Roze Mars, een initiatief van de vzw Pink Ribbon, en streef naar 10.000 stappen per dag.

Red je borsten met je benen door jezelf, je team of bedrijf te registreren voor de 3de editie van De Roze Mars. Je kan vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars.

Hoe werkt het?

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met de website synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en kan je steeds in real time de voortgang volgen van het aantal kilometers dat gestapt wordt, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers.

Wat is mijn bijdrage?

Individuele deelnemers betalen €10 per persoon. Groepen en bedrijven met 5 of meer leden betalen €8 per deelnemer.

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je eigen gezondheid, maar anderzijds steun je met je bijdrage ook het goede doel. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor concrete projecten gebruiken op het vlak van preventie en tijdige opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten.

Zet de eerste stap

Beweeg jij te weinig en wil je er wat aan doen? Stap dan in mei mee met De Roze Mars en steun meteen ook het goede doel.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
De deelnameprijs is €10.

(vanaf een team met 5 personen is dit €8)

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!