Inschrijven als bedrijf

Maak werk van beweging

Zeven op de tien Belgische werknemers bewegen te weinig. Dat blijkt uit een recent onderzoek van IDEWE, een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Breng daar verandering in en neem van 1 tot 31 mei 2021 deel aan De Roze Mars, een initiatief van vzw Pink Ribbon. Motiveer je collega’s om elk 10.000 stappen per dag te zetten en werk zo aan een gezonder bedrijf.

Alle collega’s van je bedrijf kunnen een maand lang vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars. Ons digitaal platform registreert automatisch al je stappen. Motiveer je collega’s om een sportieve pauze te nemen en samen een goed doel te steunen. We helpen je ook op weg met een gratis toolkit, boordevol inspiratie om De Roze Mars in je bedrijf te doen leven.

Hoe werkt het?

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met het digitaal bewegingsplatform synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en kan je steeds in real time de voortgang volgen van het aantal kilometers dat gestapt wordt, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers. Binnen een bedrijf kan je ook verschillende teams aanmaken, zodat bijvoorbeeld het sales team kan strijden tegen het HR-team. Iedere deelnemer kan zijn ranking binnen het team en het bedrijf zien, maar ook de ranking van het eigen team ten opzichte van de andere teams binnen het bedrijf en alle andere teams die deelnemen aan De Roze Mars.

Wat is de bijdrage van je bedrijf?

Bedrijven met 5 of meer leden betalen €8 per deelnemer. 

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je eigen gezondheid, maar anderzijds steun je ook het goede doel met je bijdrage. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor concrete projecten gebruiken op het vlak van preventie en tijdige opsporing van borstkanker en psychosociale zorg van patiënten.

Zet de eerste stap

Dus, beweeg jij te weinig en wil je er wat aan doen terwijl je ook het goede doel steunt? Neem dan in de maand mei, samen met je collega’s, deel aan De Roze Mars.

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en je steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
De deelnameprijs is €8 /persoon.

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!