Inschrijven als bedrijf

Ik schrijf mijn bedrijf in

De Roze Mars = Maak werk van beweging

Zeven op de tien Belgische werknemers beweegt te weinig. Dat blijkt uit een recent onderzoek van IDEWE, een externe dienst voor preventie en bescherming op het werk. Breng daar verandering in en neem van 1 tot 31 oktober 2020 deel aan De Roze Mars, een initiatief van borstkankerorganisatie Pink Ribbon vzw en P&V verzekeringen. Motiveer je collega’s om elk 10.000 stappen per dag te zetten en werk zo aan een gezonder bedrijf. 

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie zouden we minstens vijf dagen per week een halfuur matig moeten bewegen. Dat halfuurtje extra wandelen per dag is al voldoende om je gezondheid een mooie boost te geven. Samen willen we zo op 31 dagen tijd 10 keer rond de wereld stappen.

Je kan individueel, als particulier team of als een bedrijf een maand lang vanop eender welke locatie meestappen met De Roze Mars: thuis, op de werkvloer of zelfs op vakantie. Spoor zo veel mogelijk medewerkers aan om zich met het hele bedrijf in te zetten voor het goede doel. Kortom, een leuke manier om te werken aan de teamspirit en de gezondheid van alle medewerkers. We helpen je alvast op weg met de gratis grafische toolkit voor bedrijven.

Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig kan je je stappen met het digitaal bewegingsplatform synchroniseren. Op het online dashboard worden alle stappen verzameld en kan je steeds in realtime de voortgang volgen van het aantal kilometers rond de wereld, het stijgende aantal deelnemers, je eigen stappen, level en ranking ten opzichte van alle andere deelnemers. Binnen een bedrijf kan je ook verschillende teams aanmaken, zodat ook het sales team kan strijden tegen het HR-team, enzovoort. Iedere deelnemer kan zijn ranking binnen het team en het bedrijf zien, maar ook de ranking van het eigen team ten opzichte van de andere teams van het bedrijf en alle andere teams die deelnemen aan De Roze Mars.

Wat is de bijdrage van je bedrijf?

Bedrijven met 4 of meer leden betalen €6 per deelnemer. Inschrijven met je bedrijf kan dus al vanaf €24, waarmee je tot 4 personen kan inschrijven. Elke extra inschrijving kost €6.

Met de deelname aan De Roze Mars werk je dus enerzijds aan je gezondheid, maar anderzijds steun je ook het goede doel met je bijdrage. Het ingezamelde geld zal Pink Ribbon voor enkele concrete projecten gebruiken. Dit jaar is dat onder meer een project van Stichting Kankerregister, waarbij men naar een gelijke behandeling van alle borstkankerpatiënten streeft.

Zet de eerste stap

Dus, bewegen jouw medewerkers te weinig en wil je er wat aan doen terwijl je ook het goede doel steunt? 

Hoe werkt het?

Inschrijven

Je registreert je op deze website en je steunt daarmee meteen Pink Ribbon.
De deelnameprijs is €6 /persoon .

Verbinden

Je verbindt je stappenteller of smartphone met deze website of je geeft je stappen handmatig in.

Bewegen

Je verzamelt zoveel mogelijk stappen. Je werkt daarmee aan je eigen gezondheid en je helpt het goede doel. Elke stap telt!