Veelgestelde vragen

Bedrijven kunnen nu al inschrijven via dit formulier, particuliere teams en individuele deelnemers kunnen dat vanaf 1 maart 2020.    

Op de homepage www.derozemars.be kan je je op drie manieren registreren: als individu, als team of als bedrijf. Je ziet er de drie aparte buttons staan. Nadat je je bedrijf hebt ingeschreven, krijg je  een bedrijfscode waarmee je medewerkers zich dan gratis als individu kunnen registreren.

Ja natuurijk. Met de gratis smartphone app Google Fit kan je connecteren met het platform. En je kan je stappen ook handmatig ingeven.

Wanneer je geen stappenteller of smartphone hebt, kan je je stappen manueel toevoegen via “Mijn dashboard”.

Je kan de stappentellers van FitBit, Garmin, Polar met het platform connecteren of je de gratis app Google Fit op je smartphone installeren en vervolgens connecteren.

Dat is niet erg, want elke stap telt. Elke stap die jij zet, helpt om ons doel om 10 maal rond de wereld te stappen te behalen. En elke extra stap die jij zet, is een stap in de goede richting van je gezondheid.  Registreer je dus voor De Roze Mars en wandel mee.

Nee, dat is niet nodig, want elke stap telt. Elke stap die jij zet, telt mee voor het resultaat van je groep. Ook die stappen die jij tijdens je dagdagelijkse routine alleen neemt. Natuurlijk is het leuk en motiverend om af en toe in groep af te spreken voor een wandeling.

Het is helaas niet mogelijk om deel uit te maken van meerdere teams. Eens je aangesloten bent bij een team, kan je dat niet meer wijzigen. De beheerder van je team, kan je wel verwijderen.

Vanaf twee personen kan je samen een team vormen.  Let wel: Er is een korting wanneer je je met 4 of meer personen inschrijft.

Ja, want elke stap telt, tot de laatste dag kan je nog deelnemen aan de Roze Mars en zo mee strijden tegen borstkanker.

Vorig jaar kon je deelnemen aan de prijs van €5. Dit jaar ontwikkelden we een totaal vernieuwd platform met meer mogelijkheden. Het blijft een aanvaardbare prijs voor een stapje in de richting van een betere gezondheid. En vergeet niet: je steunt meteen ook het goede doel!

Dit probleem ontstaat wanneer Safari op een Apple gebruikt wordt. Hierbij wordt het Ogone betalingsvenster geblokkeerd als een pop up. Op dat moment blijft het cirkeltje draaien. Je dient in dit geval te klikken op de url balk: hier is een tabicoontje bijgekomen (zoals in onderstaand screenshot). Vanaf je hierover beweegt, krijg je de melding: Show blocked pop-up window. Als je dan klikt, opent het betalingsscherm van Ogone.

 

Ja, dat kan. Je kan ervoor kiezen om vrijblijvend een gift te doen. Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf €40. Lees hier hoe je donateur kunt worden.

Met een deelname aan De Roze Mars steun je niet enkel Pink Ribbon, maar werk je ook aan je eigen gezondheid. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie is een halfuur per dag wandelen al voldoende om je gezondheid een boost te geven.