Doneer

Doe een donatie

Je steunt Pink Ribbon door deel te nemen aan De Roze Mars. Dank je wel! Wil je nog meer doen? Dan kan je een extra gift overmaken.

Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen in België. Ook vandaag kregen 29 vrouwen het verdict te horen. 100.000 vrouwen vechten, samen met hun directe leefomgeving, tegen de ziekte. Helaas verliezen ook nog steeds 6 vrouwen per dag de strijd.

Pink Ribbon vzw is de nationale organisatie die strijdt tegen borstkanker. De non-profit, met het beroemde roze lintje als logo, is al meer dan 25 jaar actief op verschillende domeinen.

Lees meer over de projecten van de vzw op hun website.

Wat doet Pink Ribbon met mijn donatie?

Het Pink Ribbon Fonds laat toe om concrete projecten te financieren om zo de zorgverlening aan borstkankerpatiënten en hun algemene levenskwaliteit te verbeteren. Dit fonds wordt beheerd door de Koning Boudewijnstichting en geniet zo van de ervaring van de Stichting voor het goede beheer van de geworven gelden en deskundige begeleiding bij de selectie van de projecten waarin geïnvesteerd wordt.

Wordt donateur

Hoe kan je doneren? Doe eenvoudigweg online een gift via de website van de Koning Boudewijnstichting of doneer via een overschrijving op het volgende rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404 (verplichte vermelding ***192/0810/00092***). Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf €40 (art. 104 WIB).

Hartelijk bedankt om Pink Ribbon te steunen!